Ma thë.rrmove zemrën! Ak sidenti tr agjik i mori vëllain, deputetja Gjylameti shfaqet për herë të parë në publik, detaji i tr ishtë në pamjen e saj

Disa ditë më parë, deputetja shqiptare Blerina Gjylameti, hu.mbi në një ak.sident tra.gjik me makinë vëllain e saj.
Kjo ishte tra.gjedia e dytë brenda vitit për deputeten, e cila gjithashtu h.umbi edhe motrën e saj nga një sëmu.ndje e r.ëndë.Vëllai i saj, Elton Maçolli hu.mbi jetën në një ak.ident në tunelin e Elbasanit, pasi sipas burimeve, udhëtonte me me 65 km/ h mbi shpejtësinë e lejuar.
Deputetja i dha lamtumirën e fundit të vëllait me një status në Facebook, ku shkruante shtype rekl,am dhe shiko vide,on: