Macja nuk shkel mbi Kuranin për të marrë ushqimin (Video)

Një video mjaft interesante ka nisur të bëj xhiro në rrjete sociale me një mace dhe ushqim,.

Në video shihet një mace e cila pavarësisht përpjekjeve të shumta, nuk shkel mbi librin e shenjtë të myslimanëve, Kuranin, për të marrë ushqimin.

Mirëpo si vepron kur në vend të Kuranit vendoset një libër tjetër. Për më shumë shih videon më poshtë