Madhështore: VIDEO Ja kush i dhuroi 20 milion euro për Shqipërinë!

Madhështore: Dhuron 20 milion euro për Shqipërinë.Qeveria e Katarit ka ndarë 20 milion euro pas tërmetit që goditi Shqipërinë.

Pas Emirateve Arabe me 3 milion, Vatikanit me 100 mijë, Greqisë me 2 milion dhe afër 8 milion nga Kosova, kalohet shifra prej mbi 35 milion euro ndihmat nuk kan te ndalur ja dhe video e keni me poshte: