Mahmut Ferati thot se e ka mashtruar nje Hoxhe dhe se ja ka mar ….?(VIDEO)

Mahmut Ferati thot se e ka mashtruar nje Hoxhe dhe se ja ka mar ….?(VIDEO)

Këngëtari shumë i dashur për publikun, Mahmut Ferati ka treguar në emisionin Sevenbizz një nga rastet më interesate që i ka ndodhur gjatë një koncerti jashtë vendit.Ai tregon se ishte bashkë me humoristin Rasim Thaçi, i njohur si Cima ndërsa kanë shkuar për të mbajtur një koncert që e kishte organizuar një hoxhë.Ngjarjen interesante Ferati e shpjegon duke qeshur stipe hapsiren relamuese me poshte dhe shiko pamjet se cfare tregon Mahmuti.