Mamaja harroi ta puthte kur shkoi në punë, 2-vjeçari do iu ‘shkrijë’ së qeshuri me reagimin e.pik: Mami mua… (Video)

Mamaja harroi ta puthte kur shkoi në punë, 2-vjeçari do iu ‘shkrijë’ së qeshuri me reagimin e.pik: Mami mua… (Video)

Babai i Aleksandrit, Christos, me telefonin e tij e filmoi këtë moment aq të bukur, por edhe qesharak në të njëjtën kohë. Në këtë video Aleksandri shihet teksa i shpjegon babait të tij i më rzitur se mami iku dhe nuk i dhuroi atij një puthje. Nëna e tij Diana pasi e postoi videon, pa që kishte arritur mbi 20 mijë shikime.

Babai i Aleksandrit, Christos, me telefonin e tij e filmoi këtë moment aq të bukur, por edhe qesharak në të njëjtën kohë. Në këtë video Aleksandri shihet teksa i shpjegon babait të tij i më rzitur se mami iku dhe nuk i dhuroi atij një puthje. Nëna e tij Diana pasi e postoi videon, pa që kishte arritur mbi 20 mijë shikime.