Mamaja i thotë ‘T’i hëngra ëmbëlsirat’, r eagimi i 3-vjeçarit po çm end botën, është kaq i mirë

Mamaja i thotë ‘T’i hëngra ëmbëlsirat’, r eagimi i 3-vjeçarit po çm end botën, është kaq i mirë

Po perhapet ne gjithe rrjetin një video ku një djali 3 vjeç, mamaja i thotë që i ka ngrënë të gjithë ëmbëlsirat e tij. Në vend që të qa.nte apo të mërzitej siç mund të ndodhë zakonisht me fëmijët, 3-vjeçari bën një reagim tjetër.

“Pasi ti fjete mbrëmë, më kapi shumë uria dhe hëngra të gjithë ëmbëlsirat e tua. Më fal”, i thotë e ëma.

“Ti po ta.llesh”, ia kthen vogëlushi dhe shkon të shohë në frigorifer për ëmbëlsirat e tij. Kur e sheh që e ëma nuk po ta.llet, ai i thotë: “Mami, nuk jam mërzitur me ty, nuk ka problem”. Ndiqeni në videon e mëposhtme.