“Mamaja vd iq pranë meje nga bo mba”, merret në pyetje Alvin Berisha, tregon tm errin: Ja si ndodhi

Për jetën e tij në kampin Al Hawl në Siri ka folur së fundmi 11-vjeçari Alvin Berisha. Para hetuesve, në praninë e psikologut, 11-vjeçari ka rrëfyer se nëna e tij është vr.arë gjatë një bom ba rdimi dhe se ai ka qenë pranë saj.
Mediet italiane shkruajnë se javën tjetër 11-vjeçari do i nënshtrohet një opera cioni për pl agën që ka në këmbën e tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on: