“Mami Më Fal, sëmundja do më cojë në…”, thirrja e 18vjeçares që përloti Shqiptarët (Video)

Është 18 vjeçe dhe rre.zikon të mbetet e paralizuar, ta kalojë jetën në një karrige me rrota në rastin më të mirë, ose e shtruar në spital në gjendje ko.me. Kjo është historia e Eugersa Bregut, 18 vjeçares që ka prekur shumë shpirtra të shqiptarisë. E vetmja mundësi për këtë vajzë është një kurë mjaft e lartë në çmim, çka ka bërë që shumë qytetarë të zgjasin duart e tyre për ta ndihmuar financiarisht 18 vjeçaren nga Mamurrasi.80 mijë euro kushton kurimi i vajzës që vuan nga sklerza multiple. Shtyp ne rek lame ne mepo shte dhe lexp te plote lajmin.