MAN’JAKUU Baton Haxhiu: Babait të Astrit Deharit, Unë nuk të…

Me këtë rast, ai nuk la pa i a.kuzuar disa njerëz si përgjgjës dhe “argatë” të përgjegjësve për vd’ekjen e djalit të tij. Dehari ka përmendur edhe drejtorin e televizionit Klan Kosova, Baton Haxhiun. Për këtë, Gazeta Sinjali ka kontaktuar me Baton Haxhiun. Ai ka thënë se nuk përgjigjet në asnjë pyetje. “Jo nuk.. Nuk… Nëse më pyetni diçka, s’jam i interesuar të flas kurrgjë. S’deklaroj kurrgjë për çkado”, ka thënë Haxhiu shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.