Marina i thotë aktorit ulu në gjunjë për Angela Martinin ai po u ula në gjunjë ia sho zogun ja reagimi i Angelas

Marina i thotë aktorit ulu në gjunjë për Angela Martinin ai po u ula në gjunjë ia sho zogun ja reagimi i Angelas

Angela Martini padyshim që është e njohur nga Shqiptarët.Ajo ishte e ftuar në emisionin Klanifornia të Marina Vjollcës.Aty ndodhën shumë gjëra interesante por një nga to ishte fiks e bukur.Marina i thotë aktorit ulu në gjunjë për Angela Martinin ai po u ula në gjunjë ia sho zogun ja reagimi i Angelas shtype rekl,am dhe shiko vide,on: