Marramendëse! Kaq është shuma e dëmeve që shkaktoj tërmeti në Shqipëri

Inxhinieri Arben Meçe në mbledhjen e Komitetit të Rindërtimit i tha kryeministrit Rama se duhet të përgatitet për një dëm të madh.“Zoti kryeministër përgatituni për një dëm mbi 500 mln. Edhe 10 mln, edhe 20 mln, 100 mln është hiç përpara dëmit që do të përballojë Shqipëria. Çka do të thotë mobi lizimi i kësaj sasie kërkon organizim dhe vëmendja jonë kryesore është të orga nizohemi që në mënyrë kapilare të zbresin deri tek qytetari me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.