Marramendëse! Kaq paguhet moderatorja që po i djeg meshkujt duke i dhënë lajmet

Marramendëse! Kaq paguhet moderatorja që po i djeg meshkujt duke i dhënë lajmet

Enki Braçaj, ish-moderatore e Zjarr Tv, ka qenë një ndër vajzat që thyen tabutë ne ekranin shqiptar pas paraqitjes në edicionin e lajmeve me dekolte të theksuar.

Enki e ftuar në “Pop Culture” është pyetur nëse rroga e justifikonte pjesën e të zhveshurit në ekran dhe ajo ka thënë, duke qeshur shtype rekl,am dhe shikojeni videon: