“Marre me ju ardh”: Zbulohet e vërteta se pse u prish koalicioni mes Albinit dhe Isës, e pabesushme

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka shprehur qëndrimin final të LDK-së që posti i kryetarit të Kuvendit t’i takojë partisë së tij.
Në një intervistë për televizioni publik (RTK), ai ka shpalosur detaje për takimet me partinë e Albin Kurtit.
“Nëse ju e keni kryeministrin, ne duhet ta kemi krye-parlamentarin. Për sa i përket çështjes së presidentit, ai s’do të jetë president i LDK-së por i Kosovës” shtypni hapsiren meposhte per videon