Martesa e çiftit shqiptarë qe ka pushtuar rrjetet socaile, ja historia e tyre

Por, ky zakon ka filluar të thyhet pasi që këtë verë kemi parë dy çifte të këtilla, njëri nga Prizreni, ndërsa tjetri vjen nga Shkupi. Por ky ishte gjesti me i mire qe ka bere ndonjehere nje femer, duhet ta sakrifikoni jeten per ta bere kete gje, ajo ka nje zemer te mire dhe te ndershme, kur dashuron me zemer, nuk ka gje ne bote qe do te ndaloj. Ajo qe beri kjo grua, do ti le goje hapur te gjithe boten, sidomos ne Kosove ishte e pazakonte, nuk kemi pare ndonjehere kesi pamje…. per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.