Martohet me njeriun me ngjyrë, ajo që i ndodhë Shqiptarës të bën me lotë

Një vajzë shqiptare cila ka vendosur të krijojë familje me nje djalë më ngjyrë është shkëputur nga familja pasi prindërit nuk e pranojnë “Tre mundësi ke: Martohet Me Njeriun Me Ngjyrë, Ajo Që I Ndodhë Shqiptarës Të Bën Me Lotë të varesh, të hidhesh ose ta djegësh veten me benzinë, përndryshe ka pas mjaft djem që jan ma të bukurit në planet. Turp, pa fytyrë, mjerë prindërit çfarë paskan rritur.”, shkruan një komentuese në…Shtype rek lamen dhe shiko videon e plote..