Martohet për herën e tretë Ibrahim Tatlises, në fund të dasmës i ndodh e papritura nga ish-gruaja e tij e dytë

Këngëtari gati 70 vjeçar, baba i shtatë fëmijëve u martua për herë të tretë zyrtarisht. Këngëtari i njohur turk, Ibrahim Tatlises vitin e kaluar pas një pauze shtatë vjeçare u rikthye në skenë. Këtë largim nga muzika e bëri jo pa arsye, ai para shtatë viteve u pla.gos për arsye biznesore. Sa i përket je.tës per.sonale, gjatë karrierës së tij muzikore për Ibrahimin është përfolur shumë për lidhjet e tij të dashurisë si dhe tri martesat shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.