‘Martohu ca pret se ka letra italiane’, këngëtarja shqiptare e refuzoi por ç.udia ndodhi pas 10 vitesh (Video)

E ftuar në “Mos i fol shoferit”, së fundmi ishte këngëtarja Julka Gramo e cila gjatë emisionit rrëfeu historinë e dashurisë me DJ Andin. Çifti janë prej shumë vitesh së bashku, por martesa erdhi 10 vite më vonë dhe sot janë prindër të dy fëmijëve ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on