Mash.trimet me blerjet online, 25 fotot që do ju bëjnë të mendoni dy herë para se të bëni porosinë (FOTO)

E teksa ka avantazhe, si për shembull shmangni grumbullimet e shumta te dyqani dhe e porosisni lehtë nga shtëpia. Por sigurisht ka edhe disavantazhe! Ju asnjëherë nuk jeni i sigurtë nëse malli që keni porositur është ashtu siç ju e keni parë në foton në internet. E kjo ndodh shpesh me veshjet. Për këtë arsye, “Bright Side” ka postuar disa foto ku njerëzit janë zhgënjyer shumë nga blerja online. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte