Mazllemi ishte ne bregore donte dhe grua dhe dashnore… Arjani replik Mevlanit

Trekëndëshi Mevlani-Antonela-Lediana duket gjithnjë e më i komplikuar.

Sonte në Përputhen Prime u publikuan disa pamje pasi Mevlani zgjodhi në takim Antonelën, ndonëse edhe Lediana e kishte zgjedhur atë.

Pas debateve qe ndodhen ne studio per faktin qe Mevlai ka dy pelqime . Arjan Konomki replikon ate duke thene . ” Mazllami ne bregore donte dhe grua dhe dashnore.