Mban 6 të dashur brenda një muaji, kjo është studentja që jeton si princeshë

Mban 6 të dashur brenda një muaji, kjo është studentja që jeton si princeshë

Një studentë nga Londra nuk është aspak si moshataret e saj.
Teksa të tjerat kanë probleme të theksuara me shpenzimet dhe kërkojnë bursa studentore e janë duke u përshtatur me jetën universitare, kjo bjonde që shihni në foto do ju habisë me historinë e saj.Ajo studion psikologji dhe shpreson se një ditë do të punojë si psikologe në një klinikë.Mirëpo e reja nuk ka nevojë për një punë në mënyrë që të sigurojë jetesën e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: