Mban shishe, gota, kanaçe në kokë dhe nuk i bien, e dini ku qëndron sekreti i tij? (Video)

Mban shishe, gota, kanaçe në kokë dhe nuk i bien, e dini ku qëndron sekreti i tij? (Video)

Jamie Keeton i habit kalimtarët kur shfaqet me shishe, kanace apo gota të ngjitura në kokë. Në fakt, ai vuan nga një sëmundje lëkure misterioze që lejon objektet të ngjiten në kokën e tij. Specialistët thonë se kjo mund ti shkaktohet nga temperatura e tij e trupit, e cila është më e lartë se normalisht 37.7 gradë Celcius, gjë që bën që poret e lëkurës së tij të veprojnë si thithëse dhe … për të lexuar më shumë, ju ftojmë që të vazhdoni artikullin e plotë më poshtë/hap re,klamën