Mbi 120 zogj në Zvicër bien nga Qiell?Çka po ndodh atje….

Është dhe mbetet një rast misterioz. Rreth 120 zogj të ngordhur u gjetën në Triboltingen TG më 29 Shkurt. Zogjtë shtriheshin në anë të rrugës dhe padyshim kishin rënë nga qielli sikur të ishin gurë. Ajo që çoi saktësisht në vdekjen e zogjve është ende e paqartë sot, Këta zogj karakteristik për këtë rajon, në vend quhen si yje apo yjorë. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte