Mbi 80% e shoferëve dështojnë: Kush ka përparësi në këtë udhëkryq?

A mendoni se jeni shofer i mirë? Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC ka publikuar një ilustrim që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.
Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzim ndodhen 6 automjete, shikoni mirë foton dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të shkojnë.
Kush duhet të kalojë i pari? ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni рamјеn.