Mbolli 14 hektarë arra, fermeri nga Malisheva pret 1 milion euro përfitim pas dy vitesh (Video)

Fermerët që merrën me kultivimin e saj tregojnë për levërdinë që sjell kultivimi i arrës, si dhe për nevojat që tregu ka nevojë për këtë kulturë. I tillë është edhe një fermer nga Mleqani i Malishevës që ka mbjell 14 hektarë me arrë dhe pret rendimente në vlerë 1 milion euro pas dy vitesh. Per te pare videon shtyp ne rek,lamen me poshte