Mbushet sheshi “Nënë Tereza”, këto do jenë “bi shat” Range Rover që do të mbajë Policia në Shqipëri

Sheshi “Nënë Tereza” është mbushur me një tufë Range-Roverësh të rinj fringo.

Bishat prej hekuri mbajnë stemën e Policisë Shqiptare bashkëngjitur me atë të Bashkimit Evropian.

Siç shihet edhe në foto, makinat me kilometrazh zero janë parkuar në shesh ku pritet të bëhet më pas edhe shpërndarja e tyre sipas qarqeve shtype rekl,am dhe shiko vide,on: