Me çfarë merret dhe ku jeton? Me këmbët lart mbi divan, Linda Rei tregon “sek retet” e jetës (Video)

Me çfarë merret dhe ku jeton? Me këmbët lart mbi divan, Linda Rei tregon “sek retet” e jetës (Video)

Linda Rei është një përsonazh publik që me deklaratat e saj gjithmonë ka qenë në qendër të vëmendjes. Së fundmi ajo ka qenë e ftuar në emisionin “Late Night Shoë”, në RTV Ora. E pyetur nga Kastoro Zizo se me çfarë merret këtë kohë që ka qëndruar larg vëmendjes së mediave, Linda Rei ka qenë disi e rezervuar duke folur në vija të përgjithshme ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: