“Më Çoi…Dhe Bëmë Se.Ks Për Orë Të Tëra…”. 25 Vjeçari Kërkon Ndihmë: Si T’ia Bëj Që Ajo Të…?

Kalova një marrëdhënie se.ksuale të shkëlqyer me kushërirën time kur ajo sapo ishte ndarë nga i dashuri i saj. E dija që në atë periudhë ishte single, ndërsa tani ndihem fajtor për atë që bëra. Unë jam 25 vjeç dhe ajo është 23. Ajo ka qenë e lidhur për 3 vite me ish të dashurin. Jetonin së bashku dhe kishin vendosur për t’u martuar. Më pas ajo më telefonoi dhe më tha se gjithçka ishte e gabuar. Ajo ishte e dëshpëruar, dëshironte të rrinte vetëm dhe më kërkoi nëse mund të qëndronte në shtëpinë time për disa kohë.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: