Me dorën afër vendit intim dhe me barkun zbuluar, Kida provokon “keq”(Video)

Me dorën afër vendit intim dhe me barkun zbuluar, Kida provokon “keq”(Video)

Kida është ndër këngëtaret më të reja në tregun e muzikës shqiptare por është teje e suksesshme dhe pëlqehet shumë nga publiku shqiptar.Teksa së fundmi në Instagram kemi parë të gjithë vipat të maskuar për Halloween, Kida ka publikuar në llogarinë e saj të Instagramit një foto me rroba sportive, dhe me dorën në vendin intim.E kuruar deri në detaje Kida tërheq gjithmonë vëmendjen me paraqitjen e saj në postimet që bën. Edhe këtë herë me foton e fundit këngëtarja shfaqet se*si dhe shtype rekl,am dhe shiko vide,on: