“Më hipi sipër, dhe me sh.qeu pantallonat”/ Pasi tentuan ta përdh.unonin studentja në Elbasani tregon tm.errin dhe si po tentojne ti mb.yllin gojën

Rrëfehet studentja e Elbasanit, Rovena Zekaj pas tentativës së përdh.unimit nga 36-vjeçari Olsi Çanga. Si ndodhi ngjarja dhe vazhdimi i kër.cë.nimeve me j.etë pas den.oncimit në Polici. Lihet i lirë autoriRovena Zekaj, studentja e universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, rrëfen për “Shekulli” momentet tro.nditëse, me të cilat u përball pak ditë më parë, nga tre ag.resorë, të cilët tentuan ta përd.hun.onin shtype rekl,am dhe shiko vide,on e vajes: