“Më hodhi mbi krevat dhe më zhv.eshi, më hipi sipër dhe…, u çmenda nga org.azmat. Por unë jam…”

Jam mes dy zjarreve, të dashurit apo dashnorit 9 vite më të ri…

Unë jam 30 vjeçe dhe prej tre vitesh jam e lidhur me partneri tim, që është 28 vjeç.

Ne kemi qen një çift shumë i mirë, kemi pasur një raport të shëndetshëm, por puna është që ai punon në ushtri dhe k raste që nuk takohemi as për 5 muaj shtype rekl,am dhe shiko vide,on