“Më jep një cigare dhe një gotë ujë, se unë e di që do v des”, rrëfimi i xhaxhait për momentet e fundit të Klement Çupit

Klement Çupi është një nga vik timat që humbi jetën si pasojë e tërmetit që tr onditi vendin tonë në 26 Nëntor.

Ai nuk u dorëzua për asnjë çast, por lu ftoi nën rrënoja deri në minutat e fundit të jetës.

Edhe pse mes rr ënojave dhe me dh imbje të shumta, ai vazhdonte të buzëqeshte dhe të bënte humor me forcat operacionale të shpëtimit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: