‘Më kanë rrë mbyer UFO-t’/ Rrë fimi tron ditës i 17-vjeçares shqiptare: Babai më çoi tek hoxha, ai më rra hu (Video)

‘Më kanë rrë mbyer UFO-t’/ Rrë fimi tron ditës i 17-vjeçares shqiptare: Babai më çoi tek hoxha, ai më rra hu (Video)

Sot është 31 Tetor, Halloween, data e ringjalljes të të gjithë shpirtrave. Legjenda thotë se shpirtrat mblidhen së bashku me 31 Tetor, për t’u përzier me botën e të gjallëve dhe më pas për të nisur rrugën drejt një bote tjetër. Ndër çuditë më të mëdha që mund të ekzistojnë mes nesh, ka disa prej ngjarjeve që edhe pse s’mund të konsiderohen të reja, vazhdojnë të tërheqin vëmendjen ja dhe video e rrefimit te vajzes shtype rekl,am dhe shiko vide,on: