Me këta njerëz nuk bëhet shaka/ 9 gjigantët që jetojnë sot mbi Tokë (FOTO)

Gjigandët nuk janë thjesht legjenda apo mite, ato e kanë pasur zanafillën nga njerëz realë të cilët kanë bërë diferencën me gjatësinë dhe fuqinë e tyre nga pjesa tjetër e njerëzve. Disa janë të dhënë pas Bodybilding, e disa kanë lindur gjigande. Ata janë persona të thjeshtë apo të apasionuar pas sporti, të cilët e kanë çuar në një nivel të pabesueshëm masën e tyre trupore. Në fotogalerinë e mëposhtme, ju sjellim 9 më të jashtëzakonshmit.