Me lot ne sy.. / Halla e Mateos: S’ka dënim me varje thotë Rama, Berisha i bëri shembull dy kriminelë!

Me lot ne sy.. / Halla e Mateos: S’ka dënim me varje thotë Rama, Berisha i bëri shembull dy kriminelë!

Familjarët e Mateos, 8-vjeçarit që u vra dhe u gropos nga fqinji i tij janë jashtë ambienteve të Gjykatës së Fierit. Ata janë në pritje të autorit, Klodian Çalamani. Ndërkohë halla e tij ka kërkuar dënim me varje. Ajo ka thënë se Sali Berisha e ka bërë, ndërsa Rama thotë se nuk ka dënim me varje.

Halla e Mateos tha:

Nuk ka dënim me varje thotë Edi Rama. Po nesër do i ndodhi një familjeje tjetër. E bëri Sali Berisha athere. Vari dy kriminela. Ishte shembull dhe nuk u bë më. T’i vari moj, çdo kriminel. Edhe vëllai im ta bëjë të bëhet shembull.