Më mirë s.ksi i shpejtë apo ngaadalë? Ja si përgjigjën vajzat Tironse (Video)

Më mirë s8.ksi i shpejtë apo ngadalë? Ja si përgjigjën vajzat! Në Shqipëri portali JOQ, ka pyetur vajzat se kë preferojnë më shumë, një djalë të keq dhe me para apo një djalë i mirë dhe bukë e djathë.Disa nga vajzat janë përgjigjur që do ta zgjidhnin djalin me djathë, ndërkohë ka pasur edhe nga ato që kanë thënë më mirë një djalë prapa gri.lave, por me para.……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn