Me mire te na vr’a’se ter’meti sesa ha’smi”: Gruaja nuk del dot jashte shtepise

Ju lutem ta shikoni çështjen time, nuk na kanë ofruar asnjë ndihmë, flejmë jashtë”, këto janë fjalët rrën’qet’hëse të Sadije Llapi, gruaja e cila jeton në një banesë të vjetër. Historia e familjes Llapaj është akoma më tra’gjike pasi i fati i saj është i dë’nuar edhe nga gja’kmar’rja. E tro’nditur jo vetëm nga të’rmeti që para’lizoi vendin por tashmë është e fri’kë’suar nga ha’smi i saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: