“Me mua duhet të kesh b*thë për të më…”, Rozana Radi nuk përmbahet me fjalori (Foto)

“Me mua duhet të kesh b*thë për të më…”, Rozana Radi nuk përmbahet me fjalori (Foto)

Këngëtarja e njohur Rozana Radi me anë të një postimi në Instagram ka treguar që nervozuar me dikë.Rozana flet për të vërtetën dhe gënjeshtrën duke klasifikuar personat që kanë apo jo guxim të thonë mendimin e tyre në sy.Postimi i Rozana Radit“Për të thënë një gënjeshtër duhet të kesh memorie të fortë ndërsa për të thënë të vërteta duhet të kesh b*thë,“-shkruan këngëtarja shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: