Më ndihmoni”/ A duhet të dëgjojë nënën apo nusen kë të zgjedh?

Nëna ime jeton pranë meje dhe unë i blej disa gjëra të veçanta për të, por gruaja ime bëhet xheloze nga kjo gjë? Le të bëhet xheloze, le të mërzitet, sepse kjo është detyra jote ndaj nënës tënde dhe gruaja ska të drejtë të ndërhyjë, per te pare videon shtyp ne rek1am