Më në fund një shqiptar i strehon romët e Shqipërisë (Video)

Më në fund një shqiptar i strehon romët e Shqipërisë.Dhjetëra romë që erdhën nga Shqipëria në Kosovë për shkak të tërmetit gjetën strehim në Malishevë.

Madje një familjeje 18 anëtarësh iu sigurua një shtëpi e tërë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Flamur Gajtani ja dhe video e keni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni: