Më në fund! Pritej prej kohësh, vjen lajmi i madh për shqiptarët në Gjermani (Video)

Shumë shpejt patentat shqiptarë do të njihen në Gjermani. Kryeministri Edi Rama ka dhënë lajmin e mirë për të gjithë shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në Gjermani lidhur me njohjen e patentave. Sipas tij, në muajin shkurt një ekip nga ministria e Transportit të Gjermanisë do të vijë në Tiranë ku do të bëhet edhe një raport për këtë çështje ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: