Më në fund zbulohet i dashuri i Taynes, e njihni të gjithë

Më në fund zbulohet i dashuri i Taynes, e njihni të gjithë

Ajo për pak muaj arriti të thyej rekorde me këngët e saj.Bashkë me karrierën e saj diskutohet edhe jeta private.Mediat rozë kanë hulumtuar për të duke tentuar të kuptojnë më tepër rreth lidhjes së saj.Media nga burime të sigurta ka mësuar që reperja është në lidhje dashurie.Partneri i saj zbulohet se është Kech Montana i cili është i afërmi i Gjikos ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: