Me paga mbi 4 mijë euro, ky është vendi evropian që kërkon punëtorë

Norvegjia është një nga vendet evropiane që po kërkon fuqi punëtore.Pagat janë tepër të kënaqshme, pasi variojnë deri në 4500 euro në muaj.Profesionet më të kërkuara janë inxhinierë, mësues, mjekë, infermierë, shoferë autobusash, kuzhinierë dhe kamarierë.Këto janë profesionet që janë publikuar në Zyrën Evropiane për Punësim.Gjithashtu sipas disa studimeve, Norvegjia është një nga shtetet me kushtet më të mira në botë për të punuar shtype rekl,am dhe shiko vide,on