Më Paragjykuan Dhe U Larguan Nga Unë, Kur Kuptuan Çfarë ProbIemi Kisha”, Historia E TRlSHTE E Sonilës (VIDEO)

Ankthi është një problem psikologjik, gjithmonë e më shumë i përhapur. Historia e sotme në “Ka një mesazh për ty”, sjell në vëmendje këtë problem dhe pasojat e tij. Sonila ka vuajtur nga ankthi dhe ajo ka ftuar në program, dy nga personat që i kanë qëndruar pranë gjatë kësaj periudhe të vështirë në jetën e saj. Motra Genta dhe shoqja e saj i kanë dhënë dashuri, forcë dhe ,,,…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese dhe shihni vjideo