Me pozat e saj mjaft “të nxehta”, çfarë po paralajmëron këngëtarja e njohur shqiptare (Video)

Me pozat e saj mjaft “të nxehta”, çfarë po paralajmëron këngëtarja e njohur shqiptare (Video)

Reperja Melinda Ademi ka vendosur që ta përfundojë këtë vit me një këngë të re

Reperja, e cila ka filluar të jetë aktive në rrjetet sociale që disa ditë duke postuar edhe disa foto që i ka realizuar në Blue Lagoonën e famshme islandeze, ka paralajmëruar sot se të premten do ta lansojë këngën e saj të re ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: