Me shoqen e saj Kosovarja n’market n’Zvicër kjo video bëhet hit ja pse…

Me shoqen e saj Kosovarja n’market n’Zvicër kjo video bëhet hit ja pse…

Me shoqen e saj Kosovarja n’market n’Zvicër kjo video bëhet hit ja pse.Ishte vetem me shoqen e saj duke bo video qesharake,dy vajza nga Kosova nga kjo video kan perfituar edhe para,lind pyetja pse?Sepse kjo video u shikua n’gjithe boten ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on me poshte ekeni: