Me siguri nuk e dini! Ja si urinojnë bebet në barkun e nënës

Shtatzania është padyshim faza më e bukur në jetën e një femre. Koha kur pret të vijë në jetë krijesa jote.
Sipas ekspertëve fetuset i marrin ushqimet e tyre nga ushqimi nga sistemi i tretjes së nënave të tyre, në formë të mbetjeve.
E ato që eliminohen nga fetusi janë disa gjëra si mukozë, qime të gjata apo qelizat që rreshtohen brenda mitrës shtype rekl,am dhe shiko vide,on