Me syze dhe djalin e vogël në krahë, Marsida Qatja largohet nga Shqipëria

Me syze dhe djalin e vogël në krahë, Marsida Qatja largohet nga Shqipëria

Personazhi kryesor i ngjarjes së ndodhur në Kavajë disa javë më parë, Marsida Qatja është larguar nga Shqipëria.

Vetë Marsida ka postuar një foto në rrjetet e saj sociale bashkë me një prej tre fëmijëve të saj. Marsida shkruan se është nisur për në Gjermani, aty ku i ndodhet edhe bashkëshorti, i cili po vuan dënimin e tij ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: