Me ta dj eg sh pirtin: Djalë hastreti, ky është 18 vjeçari që h umbi jetën

Ai u godit nga një veturë e tipit “JEEP”, derisa voziste motoçikletën e tij te vendi i njohur si “Ura e Klinës”. Zogaj nuk arriti tu mbi jetojë lënd imeve që mori, derisa gjatë rrugës për në spitalin e Pejës, ai ndërroj jetë.Rastin e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Poli cisë Rajonale në Pejë, Xhevat Ibraj.“Aksidenti fatke qësisht ka qenë fatal, ka ndodh mes një mjeti JEEP dhe një motoçiklete. Vi ktima ka qenë ngasës i motoçikleës.I njejti në shenja jetë është nisur për në spitalin e Pejës por ka arritur pa shenja jete. Vik tiima ka qenë i lindur më 2001”, ka thënë ai.Indeksonline mëson se Zogaj ka qenë djali i vetëm i familjes, i cili ka pasur dy motra.