“Me ta kp ut sh pirtin: Kjo është gruaja nga Gjilani që ndërroi jetë pas lindjes

“Me ta kp ut sh pirtin: Kjo është gruaja nga Gjilani që ndërroi jetë pas lindjes

Para dy dite, një grua rreth të 30-ve ka nd ërruar jetë në S pitalin e Gjilanit.Pas lindjes se foshnjës, si pa sojë e ko mplikimeve, v d iq pasi doli nga salla e oper acionit.Indeksonline ka mësuar se bëhet fjalë për F. Salihun nga Gjilani.Ajo ndë rroi jetë pas li ndjes, ku kolegjiumi mjek ësor është duke bërë raportin për të vërtetuar shkaqet që çuan në vd e kje n e F.Salihut shtype rekl,am dhe shiko vide,on