“Me Ta Kput Shpirtin”: Kjo Është 25 Vjeçarja E Cila Ndërroi Jetë Gjatë Lindjes

“Me Ta Kput Shpirtin”: Kjo Është 25 Vjeçarja E Cila Ndërroi Jetë Gjatë Lindjes

rëndë ndodhi 6 muaj më parë në qytetin e Elbasanit, ku një 25-vjeçare humbi jetën tr.agjikisht gjatë lindjes.Rexhina Debrova pësoi arrest kardiak dhe nuk arriti dot të mbijetojë pasi solli në jetë vajzën e saj.Që në momentin që familjarët mësuan lajmin e zi, ata ngritën pretendime ndaj bluzave të bardha se e kanë neglizhuar rastin, duke e çuar Rexhinën drejt vdekjes. Sipas mjekëve shkaku i vd.ekjes së 25-vjeçares ishte vonesa e mjekut kardiolog pavarësisht se ata e kanë njoftuar atë në kohë. Fill pas kësaj familjarët protestuan për ditë me radhë përpara spitalit dhe gjykatës së Elbasanit….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.